Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Hardwell include Clujul, în lista de concerte a turneului său mondial din 2022

Dan HENEGAR

Publicat

în

După patru ani de la anunțarea unei pauze de la concerte și producție de muzică, DJ-ul olandez – pe numele real Robbert van de Corput a fost invitatul special al festivalul Ulta din Miami, acesta fiind cel care a închis festivalul la scena principală a festivalului.

Imediat după finalul evenimentului Hardwell a anunțat lista concertelor sale din 2022, ce include și festivalul Untold de la Cluj Napoca, unde va fi prezent duminică, 7 august. Olandezul se va afla la a patra apariție în România, după edițiile Untold din 2016 și 2017, respectiv Neversea în 2018. “Untold este cela mai mare festival din lume, iar românii știu să se distreze”, spunea dj-ul în vârstă de 34 ani la conferința de presă de la Neversea din 2018. Turneu mondial al albumului “Rebels Never Die” este cu siguranța unul dintre cele mai așteptate momente de către iubitorii muzicii electronice în 2022. Noul său album conține 14 piese, este lansat de casa de producție Revealed Recordings.

*Untold, intre cele patru mari festivale ale lumii alese de Hardwell

Miami, Jerusalem, Split, Boom, Cluj, Ibiza, Daresbury, Monreal, New York, Vancouver, San Francisco, valinhos, Hamburg, Madrid, Lodz, Dubai, Frankfurt, Amsterdam sunt orașele de pe lista sa de concerte anunțate pe pagina sa oficială de Facebook. Ultra Miami, Tomorrowland, Untold si Creamfields sunt cele patru mari festivale unde Hardwell își va prezenta noul său concept de show. Ediția cu numărul șapte de Untold va avea loc în periaoda 4-7 august 2022, la Cluj Napoca, iar printre invițați se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo, Major Lazer, Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

JOI: Spectacolul „Scufița roșie”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Națională a României printr-un spectacol care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, în data de 30 noiembrie.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

 

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la spectacol, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Românilor. Haideți să sărbătorim împreună, prin teatru, acest eveniment al nostru, al tuturor!

Așadar, vă așteptăm cu mult drag joi, 30 noiembrie 2023, de la orele 12:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la spectacolul care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, regia Viorica Boda și Teodora Popa. Intrarea este gratuită!!

Așa vă vom întâmpina, veseli, cu cântec și pregătiți de poveste:

„La teatrul nostru bine aţi venit,
O să jucăm şi-n astă dimineaţă.
Păpuşile frumos s-au pregătit
Unei poveşti să-i dea şi astăzi viaţă.”

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare