Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Hardwell include Clujul, în lista de concerte a turneului său mondial din 2022

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După patru ani de la anunțarea unei pauze de la concerte și producție de muzică, DJ-ul olandez – pe numele real Robbert van de Corput a fost invitatul special al festivalul Ulta din Miami, acesta fiind cel care a închis festivalul la scena principală a festivalului.

Imediat după finalul evenimentului Hardwell a anunțat lista concertelor sale din 2022, ce include și festivalul Untold de la Cluj Napoca, unde va fi prezent duminică, 7 august. Olandezul se va afla la a patra apariție în România, după edițiile Untold din 2016 și 2017, respectiv Neversea în 2018. “Untold este cela mai mare festival din lume, iar românii știu să se distreze”, spunea dj-ul în vârstă de 34 ani la conferința de presă de la Neversea din 2018. Turneu mondial al albumului “Rebels Never Die” este cu siguranța unul dintre cele mai așteptate momente de către iubitorii muzicii electronice în 2022. Noul său album conține 14 piese, este lansat de casa de producție Revealed Recordings.

*Untold, intre cele patru mari festivale ale lumii alese de Hardwell

Miami, Jerusalem, Split, Boom, Cluj, Ibiza, Daresbury, Monreal, New York, Vancouver, San Francisco, valinhos, Hamburg, Madrid, Lodz, Dubai, Frankfurt, Amsterdam sunt orașele de pe lista sa de concerte anunțate pe pagina sa oficială de Facebook. Ultra Miami, Tomorrowland, Untold si Creamfields sunt cele patru mari festivale unde Hardwell își va prezenta noul său concept de show. Ediția cu numărul șapte de Untold va avea loc în periaoda 4-7 august 2022, la Cluj Napoca, iar printre invițați se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo, Major Lazer, Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea