Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

HAOSUL CONTINUĂ la granițele României. Aproape 40.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În ultimele 24 de ore, Poliția de Frontieră a efectuat formalitățile de control, pentru tranzitarea punctelor de frontieră, pentru aproximativ 39.800 de persoane, cetățeni români și străini. Acestea au folosit peste 21.200 mijloace de transport, dintre care 13.100 automarfare.

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 21.000 persoane cu 10.700 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 18.800 persoane cu 10.500 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 24.700 de persoane şi 12.600 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 13.400 de persoane cu 6.200 mijloace de transport.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în linia a doua, au fost trimise spre izolare/carantină la domiciliu de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică un număr de 4.844 de persoane.

Formalitățile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că, pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea triajului epidemiologic.

Sursa: știripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea