Rămâi conectat

Economie

Guvernul va lua săptămâna viitoare o decizie privind reducerea TVA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit premierului Victor Ponta, Guvernul va dispune săptămâna viitoare de toate cifrele necesare pentru a decide diminuarea cotei standard de TVA, de la 24% la 20%, sau scăderea TVA la produse alimentare de bază, de la 24% la 9%.

Amândouă nu le putem face, una dintre ele o putem face sigur acum, imediat ce avem rezultatele pe primul trimestru. Vreau să ne gândim împreună cum e mai bine pentru întreaga economie și cum e mai bine să dăm un mesaj foarte clar că oamenii au muncit trei ani și trebuie să simtă rezultatul muncii lor„, a declara primul ministru, conform AGERPRES.

Ponta a anunţat recent că Guvernul intenţionează să decidă în aprilie reducerea, din luna iunie, a taxei pe valoarea adăugată, urmând să stabilească dacă va fi diminuată cota standard de TVA, de la 24% la 20%, sau TVA la produse alimentare de bază, de la 24% la 9%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea