Rămâi conectat

Actualitate

Guvernul PSD-Dăncilă, ”pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul PSD-Dăncilă, ”pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov”

Liberalul Rareș Bogdan a avut o ieșire virulentă la adresa celor care susțin că rezultatele guvernării sunt dintre cele mai bune. El a spus categoric că în România lucrurile stau exact pe dos.

„Suntem singura țară în care lucrurile s-au înrăutățit. Când vă mai lăudați cu rezultatele guvernării voastre, uitați-vă pe cifre, incompetenților! Vă lăudați cu agricultura, dar sectorul alimentar are cel mai mare deficit comercial din regiune și contribuie cel mai tare la inflație. Vă lăudați cu investițiile, dar sunt la un minim istoric. Vă lăudați că ați crescut salariile, dar acum 3 ani, din bani mai puțini, românii cumpărau semnificativ mai multe alimente.

Vă lăudați cu susținerea tinerilor, dar România pierde anual 10 mld. de euro din cauza deficitului de talente și a birocrației. Există vreun domeniu în care excelați? Da, sunteți pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov.

Da, sunteți pe primul loc din Europa la tentativele de a ascunde sub preș corupția generalizată, clanurile care au pus stăpânire pe administrațiile locale, grupurile de interese. Sunteți ca într-un banc cu Ceaușescu – dictatorul la Congresul al XIV-lea: „Este adevărat, nivelul de trai este mai mic decât anul trecut. Dar el este cu mult mai mare decât cel de anul viitor, tovarăși”, a comentat Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea