Guvernul PSD-Dăncilă, ”pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Guvernul PSD-Dăncilă, ”pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov”

Liberalul Rareș Bogdan a avut o ieșire virulentă la adresa celor care susțin că rezultatele guvernării sunt dintre cele mai bune. El a spus categoric că în România lucrurile stau exact pe dos.

„Suntem singura țară în care lucrurile s-au înrăutățit. Când vă mai lăudați cu rezultatele guvernării voastre, uitați-vă pe cifre, incompetenților! Vă lăudați cu agricultura, dar sectorul alimentar are cel mai mare deficit comercial din regiune și contribuie cel mai tare la inflație. Vă lăudați cu investițiile, dar sunt la un minim istoric. Vă lăudați că ați crescut salariile, dar acum 3 ani, din bani mai puțini, românii cumpărau semnificativ mai multe alimente.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Vă lăudați cu susținerea tinerilor, dar România pierde anual 10 mld. de euro din cauza deficitului de talente și a birocrației. Există vreun domeniu în care excelați? Da, sunteți pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Da, sunteți pe primul loc din Europa la tentativele de a ascunde sub preș corupția generalizată, clanurile care au pus stăpânire pe administrațiile locale, grupurile de interese. Sunteți ca într-un banc cu Ceaușescu – dictatorul la Congresul al XIV-lea: „Este adevărat, nivelul de trai este mai mic decât anul trecut. Dar el este cu mult mai mare decât cel de anul viitor, tovarăși”, a comentat Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

2 Comentarii

Eu 21 august 2019 at 17:33

Are dreptate tov.rares-eba si anca boagiu,elena udrea si altele,au fost angajate inca din vremurile psd-iste mai vechi.Eba a ajuns europarlamentar cu ajutorul psd,si pe merit,nu pe pile.Asa e,rares?

Vanatorul 21 august 2019 at 17:40

Daca cineva crede ca schimbarea care sigur va avea loc va aduce la putere un partid curat si nepartinitor, se inseala ! Toti o apa tulbure !

Comentariile sunt oprite