Rămâi conectat

Actualitate

Guvernul crește suma alocată subvenției acordate pentru motorina folosită în agricultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Executivul va adopta un act normativ prin care va majora suma alocată subvenţiei acordate pentru motorina folosită în agricultură, a transmis premierul Viorica Dăncilă înaintea şedinţei de vineri a Executivului.

Majorarea va fi cu 67 de milioane, de lei, astfel încât suma totală acordată anul acesta pentru  subvenţii la combustibilul folosit în agricultură să fie de 487 de milioane de lei.

Dăncilă a precizat că în aceeaşi şedinţă vor fi aprobate sumele destinate susţinerii sectorului zootehnic, suma total alocată fiind de peste 14 milioane de euro.

„O altă veste bună a venit în această dimineaţă de la Comisia Europeană, este legată de ajutoarele privind combaterea pestei porcine. astfel, României i se acordă un grant în valoare de 34.278.750 de euro reprezentând 75 la sută din costurile eligibile pe care ţara noastră le-a angajat pentru măsurile de urgenţă de combatere a pestei porcine africane” a anunţat Dăncilă.

Sursa News.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea