Rămâi conectat

Curier Județean

Grup de excursionişti, salvaţi de jandarmii montani la Arieșeni. S-au rătăcit din cauza condițiilor meteo extreme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmeria Alba a fost informată telefonic, joi, 06 iulie a.c., în jurul orei 14.00,  în urma unui apel S.N.U.A.U. – 112, despre faptul că un grup de excursioniști aflaţi pe drumul care face legătura între Cascada Vîrciorog și Pensiunea Poarta Arieșului s-a rătăcit din cauza condițiilor meteo extreme (ploaie torențială și căderi de gheață).

Subofiţerii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieșeni s-au deplasat în zona Cascadei Vîrciorog, localitatea Arieșeni, unde au identificat grupul de excursioniști format din 3 adulți și 13 minori, iar după o verificare sumară a stării de sănătate a persoanelor rătăcite, s-a trecut la conducerea acestora până la Pensiunea Poarta Arieșului, unde aceștia din urmă aveau cazare.

De menționat faptul că nici o persoană din grupul de excursioniști nu a suferit leziuni corporale. Efectivele de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieșeni s-au pus în mișcare pe drumul de întoarcere la ora 15.00.

Reamintim  cetățenilor că aceştia pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea