Rămâi conectat

Actualitate

Grădiniţa nr. 12: Două ore de soare, cântec, joc şi voie bună de 1 Iunie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Educatoarele şi preşcolarii Grădiniţei n.12 Alba Iulia au sărbătorit împreună data de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, printr-un  spectacol de muzică şi culoare. Pe scena din curtea unităţii preşcolare au urcat pe rând toate cele 11 grupe de copii ale grădiniţei conduse de prof. Veronica Suciu, evoluţia lor fiind îndelung aplaudată de părinţii şi bunicii veniţi să-i vadă pe micii artişti.

Îmbrăcaţi în haine viu colorate sau în costume specifice momentului artistic prezentat şi îndrumaţi îndeaproape de educatoarele lor, preşcolarii au interpretat, cu inocenţa caracteristică vârstei cântece ale copilăriei, au dansat jocuri populare tradiţionale româneşti (Ţarina de la Abrud, Haţegana etc) şi dansuri moderne (dansuri cu umbreluţe şi baloane viu colorate, dansul albinuţelor), stângăcia lor făcând parte din frumuseţea spectacolului oferit de drăgălaşii copii. Pe scenă a urcat şi un clown, care a întreţinut atmosfera de veselie şi bună dispoziţie, dansândîmpreună cu cei mici. La final, copiii au fost răsplătiţi cu un tort imens. Câte unul pentru fiecare grupă.

Părinţii le-au cântat „La mulţi ani!”, de Ziua Copilului, bucuroşi că şi-au putut vedea copiii fericiţi. Felicitări micilor artişti şi educatoarelor Grădiniţei nr. 12, în frunte cu directoarea Veronica Suciu, pentru dăruirea şi dragostea cu care-i înconjoară pe cei mici.

Robert GHERGU

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea