Grade multe, nu în aer ci în sângele şoferilor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

lSâmbătă dimineaţa, poliţiştii din Aiud au oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, un autoturism condus de S.A., de 29 de ani, din comuna Rădeşti. Întrucât şoferul emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
lDuminică dimineaţa, la ora 2.07, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, I.S.P., de 23 de ani, din comuna Pianu, a fost depistat de poliţiştii din Alba Iulia în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aer expirat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că I.S.P. avea permisul de conducere suspendat din 30 ianuarie anul trecut.
l Sâmbătă după-amiaza, poliţiştii din Câmpeni l-au depistat în trafic, pe DN 74 A, pe raza oraşului Câmpeni, pe R.C., de 54 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei