Rămâi conectat

Curier Județean

Grade multe în… venele şoferilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lSâmbătă seara, la ora 21.20, poliţiştii Formaţiunii Poliţiei Rutiere Blaj au oprit pentru control autoturismul condus de către C. F. T., de 34 ani, localnic. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu apartul alcooltest, rezultatul fiind o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aer expirat. C.F.T. a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
lLuni dimineaţa, la ora 3.55, lucrători din cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere Teiuş au oprit pentru control autoturismul condus de către B.C., de 44 ani, din Ocna Mureş. Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool a fost testat cu aparatul etilotest rezultând un test respiraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. B.C. a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
C.F.T. şi B.C. sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

APA CTTA Alba: Prețul apei potabile produse, transportate și distribuite va fi de 6,94 lei/mc, de la 1 ianuarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

APA CTTA Alba: Prețul apei potabile produse, transportate și distribuite va fi de 6,94 lei/mc, de la 1 ianuarie 2024 ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA APA ALBA, împreună cu SC APA CTTA SA ALBA, au elaborat o strategie tarifară care prevede ajustări ale prețurilor și tarifelor, pe o perioada de 5 ani, primind aviz conform al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare