Rămâi conectat

Actualitate

Gluma zilei de 1 aprilie, făcută de SRI pe Facebook: ”Stai cam mult pe telefon”. S-a viralizat imediat, mii de români intrând în ”jocul„ lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Serviciului Român de Informații (SRI) au postat pe contul de socializare al instituției un mesaj amuzant, care a devenit viral. 

Mesajul este o glumă de 1 aprilie, ziua păcălelilor. Acesta a apărut pe pagina de Facebook al Serviciului Român de Informații, însoțit de textul #1aprilie.

În spirit de glumă, pe contul de Facebook al SRI a fost postat următorul mesaj:

„Stai cam mult pe telefon”.

În doar câteva minute, fotografia a fost distribuită de mii de utilizatori, mulți dintre cei care au văzut mesajul transmițând felicitări pentru gluma originală. Postarea are în prezent peste 11.000 de aprecieri în doar câteva ore din partea românilor, care au intrat în ”jocul” SRI și au făcut glume în comentarii.

„În ultimul timp..chiar m-am gândit..să votez cu voi la viitoarele alegeri, se pare că sunteți singurii care ne ascultați…cu și fără voia noastră!”

”Așa nu se mai poate. Trebuie sa ne împărțim timpul. Voi să stați dimineața și eu stau seara. Pe telefonul MEU.”

”Pentru voi l-am luat cu ecran mare, să nu va chinuiți prea tare ????”

”Eu când aprind telefonul dimineața, în loc de logo-ul de la Apple, îmi apare cel de la SRI.”

”Să schimbați cablurile ca mi-a pocnit ceva de câteva ori de am crezut ca mi s-a ars telefonul :))))”

SRI nu este la prima glumă de acest gen. Amintim că de 8 martie, SRI a avut o postare amuzantă la vigilența femeilor, care ajung de cele mai multe ori să fie comparate cu un adevărat serviciu de informații. În spirit de glumă, pe contul de Facebook al SRI a fost postat următorul mesaj:

„Admitem, câteodată ele află primele.”

sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea