Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, un nou gol “de aur” pentru MTK Budapesta, al victoriei, în minutul 90!

Dan HENEGAR

Publicat

în

MTK Budapesta a predat “lanterna roșie” după victoria externă din etapa a 30-a a OTP Bank Liga, 3-2 (1-0) cu Zalaegerszeg, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+1 de albaiulianul Gheorghe Grozav!

Fostul unirist a intrat în teren 6 minute mai devreme și a punctat, printr-o reluare cu capul (la o fază la care mingea a lovit bara și a fost nevoie de consultarea VAR). Atacantul din Alba, nefolosit etapa anterioară, este la a 6-a reușită stagională în 25 de jocuri, al doilea marcator al formației, recidivând practic, precdentul gol fiind tot “de aur” (1-0, acasă, cu Honved, tot din postura de rezervă, în 13 martie.

Trei puncte imense pentru “alb-albaștri”, ce veneau după o serie nefastă (două înfrângeri la rând și numai două puncte în 5 jocuri). În etapa viitoare, MTK Budapesta (29 de puncte) evoluează acasă cu Puskas Academy (locul secund, Ferencvaros e deja campioană, cu 13 puncte avans), miercuri, 4 mai, și speră să realizeze minunea, să se salveze, când mai sunt 3 runde (Honved este pe locul 10, cu 5 puncte în față).

Foto (arhivă): MTK Budapesta


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea