Rămâi conectat

Sport

Gianni Crețu, antrenorul ocnamureșean, a semnat iar cu naționala Sloveniei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gianni Crețu, antrenorul care deține o proprietate în Ocna Mureș, a semnat din nou cu reprezentativa de volei masculin a Sloveniei, de data aceasta un contract pe doi ani.

Cel mai bun antrenor din voleiul european în anul trecut, premiu primit la Bruxelles, în cadrul Galei CEV, a pregătit ultima data tot naționala Sloveniei, anul trecut realizând istorie prin calificarea în semifinalele Campionatului Mondial. După respectiva competiție contractul său a expirat, părțile au anunțat că au încheiat colaborarea, întrucât negocierile nu s-au concretizat. Federația Slovenă de Volei a anunțat însă, la începutul lunii aprilie, în mod oficial reinstalarea românului în funcția de selecționer, pe Gianni Crețu îl așteaptă perioadă extrem de încărcată, și plină de provocări – participarea la Volleyball Nations League și la Campionatul European, în vară, plus calificările la Jocurile Olimpice de la Paris (septemrbie – octombrie).

La finele anului trecut antrenorul român Gianni Crețu (54 ani) a primit distincția supremă în voleiul masculin european. Premiul a recompensat rezultatele excepționale realizate în 2022 de Gianni Crețu, care a terminat pe locul 4 la Campionatul Mondial cu Slovenia, un rezultat istoric.  Asta după ce, românul a cucerit Liga Campionilor, titlul și Cupa în Polonia cu ZAKSA în ultimul sezon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea