Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ghiozdane și rechizite, cadou de la Primăria Meteș pentru toți elevii de clasa zero din comună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copii din clasa 0 din Meteș vor avea parte de o surpriză, anul acesta școlar, din partea primăriei. Acțiunea face parte din strategia de susținere a tinerilor din comună.

Primarul Dan Cosmin Opruta anunță că toți copiii din clasa “0” din comuna Metes vor primi gratuit la începutul anului școlar 2018/2019 un ghiozdan și rechizitele necesare. Este vorba despre penar, creioane colorate, creion grafit, hărtie glasată, bloc de desen, carioci, foarfeca pentru primul an de școală.

“Proiectul acesta a fost demarat, pentru-ca rolul educatiei are o importanța deosebita pentru comunitate și viitorul ei, In comuna Metes, 20 de copii (6– fete și 14 – baieți) vor începe cursurile școlare în clasa “0” din acest an. Ne propunem să continuam această acțiune dedicată elevilor, în fiecare an școlar, dar să o și extindem prin măsuri care să sprijine dezvoltarea competențelor și pregătirea copiilor . La anul vom încerca să suplimentăm bugetul pentru această acțiune. Am discutat și cu doamna director. Este o acțiune binevenită. ”, a declarat primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta.

Totodata, edilul a precizat ca va fi prezent la deschiderea anului scolar in toate unitatile de invatamant din comuna.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea