Ghiozdane și rechizite, cadou de la Primăria Meteș pentru toți elevii de clasa zero din comună

Copii din clasa 0 din Meteș vor avea parte de o surpriză, anul acesta școlar, din partea primăriei. Acțiunea face parte din strategia de susținere a tinerilor din comună.

Primarul Dan Cosmin Opruta anunță că toți copiii din clasa “0” din comuna Metes vor primi gratuit la începutul anului școlar 2018/2019 un ghiozdan și rechizitele necesare. Este vorba despre penar, creioane colorate, creion grafit, hărtie glasată, bloc de desen, carioci, foarfeca pentru primul an de școală.

“Proiectul acesta a fost demarat, pentru-ca rolul educatiei are o importanța deosebita pentru comunitate și viitorul ei, In comuna Metes, 20 de copii (6– fete și 14 – baieți) vor începe cursurile școlare în clasa “0” din acest an. Ne propunem să continuam această acțiune dedicată elevilor, în fiecare an școlar, dar să o și extindem prin măsuri care să sprijine dezvoltarea competențelor și pregătirea copiilor . La anul vom încerca să suplimentăm bugetul pentru această acțiune. Am discutat și cu doamna director. Este o acțiune binevenită. ”, a declarat primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta.

Totodata, edilul a precizat ca va fi prezent la deschiderea anului scolar in toate unitatile de invatamant din comuna.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...