Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gheorghe Rotar, primarul Municipiului Blaj, despre anul pandemic: „L-am încheiat bine, cu un procent de încasări din venituri proprii, de 87%”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Rotar, primarul Municipiului Blaj, a discutat în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, referitor la situația financiară a Blajului, în anul 2020, anul pandemic.

„L-am încheiat bine, cu un procent de încasări la nivel de buget din venituri proprii, în jur de 87%, deci un procent foarte bun, raportat la anul greu și deosebit de greu pe care l-am avut și l-am încheiat cu un mic excedent bugetar, în jur de 2 milioane de lei, cu 2 milioane înainte, vreo 4 milioane de lei, dar i-am și îngrijit puțin pentru că sper din tot sufletul să începem lucrările la Polivalentă și acolo știți că jumătate din costuri sunt suportate din buget propriu.

Deci, a fost din punct de vedere economic, financiar, la Blaj, un an bun, un an peste medie și un an corect, oamenii și-au făcut datoria față de administrația locală, și firmele, mai ales firmele, care au plătit undeva la 99% din sumele datorate bugetului, datorie pe care trebuie să o facem și noi față de oameni prin investiții, prin asigurarea unor condiții normale de viață, pe toate palierele, la nivel de municipiu”, a declarat primarul Gheorghe Rotar, primarul Municipiului Blaj, la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea