Rămâi conectat

Ştirea zilei

GHCL UPSOM Ocna Mureş – sub audit german

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Firma de audit germană „Roland Berger” şi-a început de luni, 14 februarie, activitatea la GHCL UPSOM Ocna Mureş după ce le-a fost plătit avansul de aproximativ 15.000 de euro şi s-a semnat contractul. La UPSOM, Roland Berger va efectua o analiză economică, tehnologică şi financiară aprofundată. În funcţie de concluziile acestui audit, se va stabili viitorul investiţional al GHCL UPSOM Ocna Mureş. Rolul acestei firme de audit este acela de a aduna date şi de a întocmi un raport cât mai detaliat în funcţie de care conducerea indiană va decide dacă este rentabilă sau nu o investiţie în retehnologizarea fabricii. Până atunci fabrica rămâne în continuare închisă. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Părintele Doru Gheaja, despre cântecul „Așa-i românul”: „Meritul eu l-aș acorda celor care îl ascultă și le intră în suflet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Părintele Doru Gheaja, despre melodia „Așa-i românul”: „Meritul eu l-aș acorda celor care îl ascultă și le intră în suflet” Părintele Doru Gheaja, din Alba Iulia, a abordat subiectul originii cântecului „Așa-i românul”, dar și despre atribuirea meritelor unor persoane privind acest cântec, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM. Citește și: Grigore Leșe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare