Ziarul Unirea

GHCL UPSOM Ocna Mureş – sub audit german

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Firma de audit germană „Roland Berger” şi-a început de luni, 14 februarie, activitatea la GHCL UPSOM Ocna Mureş după ce le-a fost plătit avansul de aproximativ 15.000 de euro şi s-a semnat contractul. La UPSOM, Roland Berger va efectua o analiză economică, tehnologică şi financiară aprofundată. În funcţie de concluziile acestui audit, se va stabili viitorul investiţional al GHCL UPSOM Ocna Mureş. Rolul acestei firme de audit este acela de a aduna date şi de a întocmi un raport cât mai detaliat în funcţie de care conducerea indiană va decide dacă este rentabilă sau nu o investiţie în retehnologizarea fabricii. Până atunci fabrica rămâne în continuare închisă. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Gumi 17 februarie 2011 at 17:01

Va ramane pe veci inchisa trogloditilor ca ati votat mereu PDL si Basescu si uite in ce hal sinteti saraci si rupti de foame . Sa va invatati minte si sa votati cum trebuie fraierilor.

MARIANA 17 februarie 2011 at 23:02

CE SA MAI DESCHIDA?,POATE UN CENTRU DE FIER VECHI.CUM POATE MINTI LUMEA CU RETEHNOLOGIZAREA FABRICII,CAND ESTE NUMAI O RUINA,JALNIC A AJUNS ORASUL,PE VREMURI ERA UN ORASEL CURAT SI COCHET AZI NIMIC NU MAI MERGE ,AU SARACIT POPULATIA.PACAT.

flo 18 februarie 2011 at 1:18

Ba Gumi esti special.Dc.vin alţii promiţi tu că se deschide fabrica,frustratule?

Comentariile sunt oprite