Rămâi conectat

Actualitate

GEST IMPRESIONANT.Gigi Becali vrea să le ofere o recompensă salvatorilor victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Alexandra Mates

Publicat

în

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, Gigi Becali e la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară. Tragedia aviatică din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi tânăra studentă Aurelia Ion, de doar 23 de ani, se pare că l-a marcat puternic şi vrea să acţioneze. El s-a gândit să le ofere o recompensă salvatorilor celor  5 persoane rănite în accident care datorită lor s-au născut pentru a doua oară, dar şi să ajute familiile celor decedaţi.

Gigi Becali l-a mandatat deja pe Ionuţ Luţu să ia legătura cu localnicii care au contribuit la acţiunea respectivă de găsire şi de salvare. Totodată, acesta  i-a spus angajatului său să ia legătura şi cu familiile celor doi decedaţi pentru a se interesa dacă au nevoie, la rândul lor, de un ajutor financiar,  anunţă Fanatik.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea