Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Georgiana, tânăra absolventă a Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, se pregătește pentru a deveni viitor medic militar. A fost admisă a șasea la Institutul Medico Militar din Târgul Mureș, la profilul ales

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată în mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a dorit să arate lumii întregi performanța deosebită de care o tânără absolventă al instituției lor s-a bucurat recent.

,,Absolventa Georgiana Lung a fost admisă a șasea la Institutul Medico Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureş, medicină generală, în urma examenului de admitere susţinut în sesiunea iulie 2020.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Visul Georgianei de a deveni medic a început încă din copilărie, iar dorinţa de a-şi ajuta semenii i-a dat impuls în fiecare zi, ajutând-o să se pregătească intens pentru a-şi îndeplini acest vis.

„Dacă pentru colegii mei finalizarea examenului de Bacalaureat a reprezentat începutul unei merituoase vacanțe, pot să spun că pentru mine nu a semnificat același lucru. Perioada de foc abia avea să înceapă.

Dorința de a-mi atinge visul, acela de a îmbraca halatul alb, mă motiva să-mi canalizez energia care mi-a mai rămas spre acest ideal. Am visat, încă de la o vârstă fragedă, să urmez această carieră, gândindu-mă la ajutorul pe care l-aș putea oferi semenilor mei la nevoie. Acum, când mă număr printre cei 15 admiși în acest an la Institutul Medico Militar Târgu Mureș, nu pot descrie în cuvinte satisfacția pe care o simt. Idealurile mele sunt abia la început, dar sper ca în viitor acestea să devină realitate. E prematur să mă gândesc acum la specializarea pe care o voi urma, lăsând cei 6 ani de studii să mă ajute să aleg ceea ce mi se potrivește.

Țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în pregătirea mea, cadre didactice și militare, și în mod deosebit doamnei profesor de biologie Adela Tudor, care a avut o contribuție majoră în reușita mea”, a spus Georgiana.

Te felicităm Georgiana pentru această reușită și îți dorim să fii mereu pasionată, dedicată și bine pregătită pentru această nobilă profesie, care nu cunoaște limite!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea