Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

George Simion: „Nu ne-am aliat cu USR-PLUS, ci cu românii. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

George Simion: „Nu ne-am aliat cu USR-PLUS, ci cu românii. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

Copreşedintele AUR George Simion afirmă că partidul pe care îl conduce nu s-a aliat cu USR PLUS, ci „cu românii” şi precizează că Guvernul Cîţu va cădea.

„Aşa cum le-am promis românilor, premierul Cîţu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunţat moţiunea de cenzură. Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere şi vom acţiona cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris Simion, vineri, pe Facebook.

Într-un comentariu ulterior la postare, el a precizat că AUR nu s-a aliat şi nu se va alia niciodată cu USR PLUS.

„Ca sa fie toţi lămuriţi: nu ne-am aliat şi nu ne vom alia niciodată nici cu USR. Singura alianţă pe care o avem e cu românii iar românii ne cer sa facem cu adevărat opoziţie şi să scăpăm ţara de Cîţu şi toţi miniştrii lui. Cine va zice altceva vrea sa îl salveze pe Cîţu”, a precizat George Simion.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea