Rămâi conectat

Curier Județean

GALERIE FOTO: “Magii” de la Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba, într-un minunat concert de colinde – „Flori dalbe la fereastra copilăriei”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Seară magică, miercuri, la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba. În cadrul proiectului „Anotimpurile artelor”, desfăşurat de Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul instituţiei, a avut loc spectacolul „Flori dalbe la fereastra copilăriei”, suţinut de cursanţii centrului, de la cel mai mic la cel mai mare, împreună cu profesorii coordonatori. Colinde şi cântece de Crăciun, scenete, dar şi o expoziţie de icoane au fost interpretate şi prezentate într-un program artisitic celor prezenţi, acum în prag de sărbători.  

 “Flori dalbe la fereastra copilăriei” este titlul ediţiei din această lună a proiectului “Anotimpurile Artelor”, proiect ce urmăreşte să familiarizeze cu scena toţi cursanţii Serviciului “Şcoala de arte şi meştesuguri”  din cadrul centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba. În acest scop, lunar, au loc în sala de festivităţi a instituţiei spectacole, concerte, expoziţii şi alte evenimente culturale la care sunt invitaţi în primul rând părinţii, dar şi alţi iubitori ai artelor din Alba Iulia.

 Seara de miercuri a fost pentru cursanţii de la clasele de canto popular, muzică uşoară, acordeon, instrumente de suflat, actorie, chitară, arte plastice şi arte vizuale, o seară plină de emoţii şi sentimente de bucurie în acelaşi timp. Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare şi cu frumoase colinde tradiţionale româneşti, cântece dar şi o scenetă de Crăciun, aceştia au adus un strop din magia Crăciunului în sufletele celor care au venit să-i vadă şi să-i asculte.

[nggallery id=2802]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea