Rămâi conectat

Ştirea zilei

GALERIE FOTO: Cerere în căsătorie la festivitatea de premiere a concursului „Alba Iulia City Race”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Premiere Alba Iulia City Race136Astăzi, de la ora 16.00, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, în faţa Palatului Principilor a avut loc festivitatea de premiere a concursului „Alba Iulia City Race”, desfăşurat în această dimineaţă. Un moment extraordinar şi extrem de inedit a fost oferit de un tânăr pe nume Brădeanu Ovidiu care a chemat-o pe scenă pe prietena lui Cocoş Crina, pentru a-i ura chipurile „La mulţi ani!”. Chiar dacă întreaga suflare prezentă a bănuit ce se va întâmpla, cu vocea tremurândă tânărul a cerut-o de „soţie”, în aplauzele tuturor.

Astăzi la ora 10.00, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, din dreptul cafenelei Carolina s-a dat startul la două competiţii: semimaraton pe o distanţă de 21 de kilometri cu o diferenţă de nivel de 700 de metri şi cros, pe o distanţă de 10 kilometri cu o diferenţă de nivel de 300 de metri.

Ambele trasee au parcurs una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din România, denumită de pasionaţii acestui sport “Transalpina de Mamut”, proiect al Primăriei Municipiului Alba Iulia, finanţat din fonduri europene, care va fi finalizat în luna iulie a acestui an.

Premiile oferite au fost pe mai multe categorii de vârstă. Primul, la proba de 10 kilometri a fost Marius Viorel Ionescu, urmat de Marius Marian Busca, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Paul Parnau. La proba de 21 de kilometri, primul clasat a fost Vitalie Gheorghiţa, urmat de Ionuţ Zinca şi Andrei Leanca.

Cât despre cererea în căsătorie vă pot spune că totul s-a făcut pe neaşteptate. Chiar şi tânărul originar din Bucureşti a rămas nedumerit când a fost chemat pe scenă, la iniţiativa unui amic de-al său, pentru „a-şi cere fata”. El a venit să petreacă ziua de naştere alături de prietena lui, la Alba Iulia, „un oraş foarte frumos care îmi place foarte mult”, după cum ne-a spus. Bineînţeles, avea în gând să o ceară în căsătorie, dar nicidecum pe scenă, la festivitatea Alba Iulia City Race, el neştiind de acest concurs.

[nggallery id=1291]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea