Rămâi conectat

Cultură Educație

(GALERIE FOTO) Alba Iulia: „Bucuria Dansului” – concurs naţional de dans modern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproximativ 300 de copii din mai multe judeţe ale ţării participă la Alba Iulia la a doua ediţie a Concursului Naţional de Dans Modern “Bucuria Dansului”. Evenimentul este găzduit de sala de sport a Universităţii “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia şi este organizat de Şcoala de Dans Modern CHIRILĂ, prin implicarea soţilor Bianca şi Alex Chirilă, cu finanţarea exclusivă a Consiliului Judeţean Alba, în colaborare cu Universitatea “1 Decembrie 1918″, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Florăria Ikebana şi Cofetăria Corina.

 În deschidere, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, a subliniat deschiderea pe care o are administraţia judeţeană pentru susţinerea copiilor şi a mişcării sportive. Concursul, prezentat cu naturaleţe de Gabriela Hale,  se derulează pe trei categorii de vârstă: clasele I-IV, V-VIII, IX-XII, fiecare dintre echipele participante prezentând în concurs două dansuri de formaţie diferite din următoarele genuri: dans modern, fantezie coregrafică, dans de caracter, dans aerobic, dans cu majorete, dans contemporan, rock’n roll şi hip-hop, urmând ca juriul, format din cadre de specialitate, să stabilească clasamentul final. În deschiderea concursului, formaţia de dans modern “Apulum” a Şcolii de Dans CHIRILĂ, formată din fetiţe de grădiniţă, a prezentat un dans demonstrativ, fiind premiate cu medalii.

Premiile constau în cupe, diplome şi medalii, pe care juriul, format din profesorii de educaţie fizică Dorina Costea, Victor Costea, Dan Susa (DJS Alba) şi Ioan Câmpean, le va decerna la finalul concursului celor mai buni dansatori. Fie ca cei mai buni să câştige!

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea