Rămâi conectat

Politică Administrație

Gabriel Pleșa: Primăria Alba Iulia va avea un soft de programare online a căsătoriilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Alba Iulia, în curând programarea căsătoriilor se va putea face și online. Viceprimarul Gabriel Pleșa a declarat miercuri, la Radio Unirea FM că administrația locală va avea la dispoziție un soft care va permite acest lucru.

Este vorba despre una dintre componentele proiectului Smart City, ce va fi implementat în municipiu, iar cu ajutorul acestui soft se vor putea scrie pe o imprimantă și certificatele de căsătorie, de naștere și de deces.

”Acest lucru a fost cerut de cetățenii municipiului nostru. Erau acele cozi neplăcute, cu 11 zile înainte de depunerea actelor, pentru că vroiau anumite ore și stăteau la cozi de noaptea. Va fi mult mai simplu de lucrat. Lucrăm la acest soft. Sperăm să lucrăm mai ușor. Vom avea o situație mai clară a programărilor. Viitorul soft va permite și scrierea pe o imprimantă a certificatelor de căsătorie, de naștere, de deces”, a declarat viceprimarul Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea