// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

Gabriel Pleșa: Primăria Alba Iulia va avea un soft de programare online a căsătoriilor

La Alba Iulia, în curând programarea căsătoriilor se va putea face și online. Viceprimarul Gabriel Pleșa a declarat miercuri, la Radio Unirea FM că administrația locală va avea la dispoziție un soft care va permite acest lucru.

Este vorba despre una dintre componentele proiectului Smart City, ce va fi implementat în municipiu, iar cu ajutorul acestui soft se vor putea scrie pe o imprimantă și certificatele de căsătorie, de naștere și de deces.

”Acest lucru a fost cerut de cetățenii municipiului nostru. Erau acele cozi neplăcute, cu 11 zile înainte de depunerea actelor, pentru că vroiau anumite ore și stăteau la cozi de noaptea. Va fi mult mai simplu de lucrat. Lucrăm la acest soft. Sperăm să lucrăm mai ușor. Vom avea o situație mai clară a programărilor. Viitorul soft va permite și scrierea pe o imprimantă a certificatelor de căsătorie, de naștere, de deces”, a declarat viceprimarul Pleșa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419