Gabriel Pleșa, noi planuri pentru Alba Iulia: ,,Clădirile vechi și insalubre, care nu pot fi reabilitate și puse în valoare, vor dispărea dintre blocurile cartierelor”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Gabriel Pleșa, primarul Alba Iulia, a anunțat un nou proiect într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, care vizează Clădirile vechi și insalubre care nu pot fi reabilitate și puse în valoare. Potrivit postării, acestea urmează să fie transformate în spații utile.

,,Clădirile vechi și insalubre, care nu pot fi reabilitate și puse în valoare, vor dispărea dintre blocurile cartierelor din Alba Iulia.
Din păcate, încă există în Alba Iulia astfel de clădiri, și mă refer în mod special la acelea rămase încă din vremea regimului comunist, la fostele centrale termice de cartier.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ani de zile, decenii la rândul chiar, acestea au fost lăsate în paragină, s-au degradat permanent și au devenit veritabile depozite de gunoaie și focare de infecție, un real pericol pentru comunitățile care trăiesc în proximitatea lor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am fost în cursul zilei de astăzi la două astfel de foste centrale, în zonele Poligonului și Cloșca cu Toporașilor, unde au loc lucrări de demolare a vechilor clădiri și eliberare a respectivelor spații. Va urma igienizarea locurilor rămase libere și folosirea utilă a acestora, pentru amplasarea pubelelor subterane și amenajarea unor noi locuri de parcare.

Îmi cer scuze de la locuitorii din cele două zone pentru disconfortul creat de aceste lucrări și le mulțumesc pentru înțelegere.” A transmis Gabriel Pleșa pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419