Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gabriel Pleșa curtat din toate părțile pentru a candida la primăria Alba Iulia: De la ce partid a primit încă o ofertă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gabriel Pleșa curtat din toate părțile pentru a candida la primăria Alba Iulia: De la ce partid a primit încă o ofertă

După ce la conferința de presă de azi de la sediul USR, președintele Filialei Alba a USR, Beniamin Todosiu a anunțat că il va susține pe Gabriel Pleșa în cursa pentru primăria municipiului Alba Iulia, încă o oferta pentru actualul viceprimar a apărut în spațiul public.

Daniel Gheorghe Rusu, primarul localității Șpring a scris pe pagina sa de facebook ca partidul Alianța pentru Unirea Românilor i-a înaintat o ofertă pentru a se alătura formațiunii.

„Gabriel Plesa este un bun român, un altfel de politician, un bun creștin, familist convins deci se pliază perfect pe doctrina Alianței pentru Unirea Românilor care i-a înaintat o oferta in acest sens . Deci dacă decizia lui va fi sa se alăture AUR, de fapt sa preia AUR , filiala Alba, vom munci cot la cot pentru a aduce o altfel de administrație in Alba. Nu cred ca domnul Plesa va merge cot la cot cu oportuniști din USR -Plus sau cu alte partide care au distrus timp de 30 ani tot ce mai era de distrus”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe facebook.

sursa: facebook – Daniel-Gheorghe Rusu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea