Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Furt de BIJUTERII în Alba: Două femei au păcălit o doamnă de 75 de ani că vor să o colinde, dar i-ar fi furat bijuteriile și banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furt de BIJUTERII în Alba: Două femei au păcălit o doamnă de 75 de ani că vor să o colinde, dar i-ar fi furat bijuteriile și banii

Poliţiştii de Teiuș au depistat două femei, din Alba Iulia, ca persoane bănuite de furt. Sub pretextul că vor colinda, ar fi pătruns în locuința unei vârstnice din Teiuș și i-ar fi furat bani și bijuterii.

Poliţiştii din Teiuș au identificat două femei, de 26 și 68 de ani, din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt.

Se pare că, în seara zilei 6 decembrie 2021, cele două s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei, de 75 de ani, din Teiuș, pretextând că o vor colinda.

Vârstnica le-ar fi primit în locuință, iar într-un moment de neatenție a acesteia, cele două femei i-ar fi sustras suma de 2.560 de lei și mai multe bijuterii din aur, cu o greutate de aproximativ 90 de grame.

Pe numele lor, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar azi, 26 ianuarie, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au  efectuat o percheziție domiciliară,pe raza municipiului Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două și recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea