Rămâi conectat

Curier Județean

Furnizarea apei, întreruptă pe mai multe străzi din Aiud! Avarie la rețeaua de apă potabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Furnizarea apei, întreruptă pe mai multe străzi din Aiud! Avarie la rețeaua de apă potabilă

O avarie la rețeaua de distribuție a apei provoacă întreruperea furnizării în mai multe zone din Aiud, marți, 21 noiembrie 2023, a anunțat Apa CTTA SA Alba.

Sucursala Aiud a SC APA CTTA SA ALBA a emis o notificare importantă pentru consumatori, indicând că furnizarea apei potabile va fi oprită în municipiul Aiud pe mai multe străzi din cauza unei avarii la conducta de distribuție.

Printre străzile afectate se numără Moților, unde furnizarea apei se va întrerupe de la numărul 158, precum și Abrudului, Dorului, Codrului, parțial pe Valea Aiudului și Pășunii.

Reprezentanții Apa CTTA avertizează că, la reluarea furnizării, ar putea apărea depășiri ale parametrului de turbiditate, recomandând consumatorilor să utilizeze apa doar în scopuri menajere. Eventualele perturbații și zonele afectate trebuie semnalate imediat la numerele de telefon 0258861932 și 0258864018 pentru a permite intervenția rapidă a echipei specializate.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente În perioada 30.11 – 03.12.2023, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au executat 118 misiuni, cele mai multe dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor medical calificat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare