Rămâi conectat

Sport

Fundaşul Ionuţ Stan (Dinamo) a semnat un contract cu Performanţa Ighiu pentru un an!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stan Ionut Otelul GalatiFundaşul albaiulian Ionuţ Stan, ultima dată legitimat la Dinamo a semnat un contract valabil pentru un an cu divizionara terţă Performanţa Ighiu, o altă mutare importantă la bursa transferurilor, după S. Szekely (UTA Arad), Cl. Oara (Mureşul Vinţu) şi Circov (Şurianu Sebeş).

Este un jucător promiţător, un copil talentat care poate să ne ajute. Ne bucurăm că am ajuns la un acord şi am stabilit un contract convenabil pentru ambele părţi. Cred în calităţile sale şi sunt convins că am reuşit o achiziţie inspirată. Acum avem dubluri pe toate posturile şi considerăm campania de transferuri încheiată„, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi, Performanţa Ighiu.

*Ionuţ Stan: „E un nou început pentru mine”

Ionuţ Stan a avut ghinion în ultimii ani, suferind două intervenţii chirurgicale la genunchiul piciorului drept, operaţii suportate în noiembrie 2014 şi august 2015, din pricina unor probleme la ligamentele încrucişate şi menisc! Din acest motiv, fotbalistul a fost nevoit să-şi întrerupă activitatea, deşi, în acel moment se pregătea cu prima echipă a lui Dinamo.

Faptul că am colaborat cu domnul Adorian Himcinschi la Unirea Alba Iulia a fost un argument în plus. Mi se pare un proiect serios la Ighiu. Contează că au răbdare cu mine şi că aşteaptă să mă pun pe picioare şi să-mi termin recupararea. Este un nou început pentru mine„, a spus longilinul fundaş

*Legiune uniristă la Performanţa

Ionuţ Stan a evoluat la echipa secundă a lui Dinamo şi întregeşte legiunea uniristă de la Ighiu, formaţie ce-i mai are în efectiv, printre alţii pe Potopea, Negură, Al. Giurgiu, Bălaş, R. Moga, Cl. Oara, Baba, Rodean sau Buda. În centrul defensivei divizionarei terţe sunt Potopea, Ov. Turuş şi H. Marian, ce îndeplineşte şi funcţia de secund.

Apărătorul în vârstă de 21 de ani şi-a reziliat recent înţelegerea cu „câinii roşii”, pe care o parafase în toamna anului 2013 şi va reveni pe gazon în luna martie, după o accidentare.

În 2013, fundaşul ce s-a consacrat la Unirea Alba Iulia s-a mai aflat în discuţii avansate cu prim-divizionarele FC Vaslui, Concordia Chiajna şi Pandurii Tg. Jiu, mutări care nu s-au concretizat, din diverse motive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea