Rămâi conectat

Ştirea zilei

Funcționarii cu atribuții în domeniul achiziţiilor publice instruiți de ANAP la Alba Iulia și în alte șapte orașe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Funcționarii care realizează achiziţii publice vor fi incluși într-un proces de profesionalizare demarat recent de Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP).

În perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, vor fi organizate opt întâlniri regionale cu specialiştii responsabili în cadrul structurilor de achiziţii publice ale autorităţilor contractante în vederea creşterii gradului lor de profesionalizare la Timişoara, în 18 noiembrie 2015, respectiv la Ploieşti, în 26 noiembrie, respectiv la Craiova, Alba-Iulia, Galaţi, Iaşi, Cluj Napoca şi Bucureşti.

În paralel cu organizarea întâlnirilor regionale, fiecare entitate care utilizează sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) va fi notificată electronic de către ANAP, în vederea completării chestionarului privind analiza personalului cu atribuţii în domeniul achiziţiilor publice.

În urma completării chestionarului va fi realizată o bază de date la nivel naţional care va conţine informaţii privind numărul persoanelor care realizează achiziţii publice în cadrul autorităţilor contractante, studiile, calificarea profesională şi atribuţiile lor. Aceasta va permite crearea unui profil profesional al angajaţilor implicaţi efectiv în realizarea achiziţiilor publice. (TP)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea