Rămâi conectat

Actualitate

Fructe și legume GRATUITE în schimbul PET-urilor: Magazinul din Alba Iulia unde iei produsele la preț de ambalaj reciclabil

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Fructe și legume GRATUITE în schimbul PET-urilor: Magazinul din Alba Iulia unde iei produsele la preț de ambalaj reciclabil

Marile lanțuri de magazine din România încearcă tot mai mult să promoveze un stil de viață sănătos și ecologic, implicând clienții în inițiative benefice pentru mediu și generațiile viitoare.

Carrefour se numără printre aceste lanțuri și a lansat o inițiativă inovatoare: oferă fructe și legume proaspete în schimbul PET-urilor colectate și reciclate corespunzător. Tot ce trebuie să faci este să aduci PET-urile la magazinele Carrefour, iar apoi poți alege produsele proaspete și sănătoase pentru a le lua acasă și a pregăti mâncăruri delicioase.

Carrefour a luat măsuri pentru a dezvolta economia circulară și consideră că fiecare client care se alătură acestei mișcări contribuie la un mediu mai sănătos pentru toți.

„Plata cu PET” este o inițiativă pe care Carrefour România o promovează de 5 ani, transformând plasticul în monedă de schimb pentru produsele românești și susținând reintroducerea lui în circuitul economic prin reciclare.

Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România, a explicat: „Cu această ultimă ediție, care reprezintă încă un pas important spre un viitor sustenabil, ne propunem să consolidăm practicile prietenoase cu natura învățate și dobândite pe durata campaniei și să arătăm societății că printr-un comportament responsabil, putem crea un mediu mai curat și mai bun. Cea de-a 5-a ediție Plata cu PET susține tranziția către Sistemul de Garanție Returnare (SGR).”

Această campanie se va desfășura între 1 septembrie și 24 noiembrie.

Carrefour afirmă că pune la dispoziție clienților echipamente inteligente (Reverse Vending Machines) echipate cu tehnologie pentru colectarea separată a PET-urilor, dozelor de aluminiu și ambalajelor de sticlă.

Programul din acest an este realizat în colaborare cu alți mari jucători, precum Coca-Cola HBC România, GreenPoint Management, TOMRA, FEPRA și ECO Synergy.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea