Rămâi conectat

Sport

FRF a pus lacătul pe talciocul locurilor în Liga 3!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În şedinţa de ieri a Comitetului Executiv al FRF s-a decis ca locurile vacante din liga a treia să rămână libere, astfel că la startul competiţiei se vor alinia mai puţine echipe. Speranţele unor grupări se legau de votul de marţi, pentru a participa în al treilea eşalon chiar dacă nu obţinuseră acest drept prin merit sportiv, dar au fost năruite. Doar echipele retrogradate (CS Zlatna se regăseşte în actuala situaţie, astăzi în Comitetul de Urgenţă se va decide componenţa seriilor din Liga a 3-a) la finalul sezonului trecut au fost înscrise în Liga 3, pe locuri vacante din seria în care au evoluat. Printre echipele care au fost înscrise în competiţiile organizate de FRF nu se regăseşte numele Universităţii Craiova, club exclus provizoriu de Comitetul Executiv şi care nu a depus garanţiile financiare solicitate de conducerea federaţiei. „Dacă aflăm sigur că jucăm iar în Liga a 3-a, de joi o să chemăm jucătorii la antrenamente”, a declarat Constantin Iancu, director sportiv al CS Zlatna. Aurarii au retrogradat sezonul anterior, dintr-o serie impară ca număr de formaţii şi au şanse mari să continue tot în eşalonul terţ, deşi până la debutul întrecerii sunt mai puţin de trei săptămâni, iar activitatea fotbalistică pe Ampoi a fost suspendată total de două luni!
În Comitetul Executiv nu s-a discutat nimic despre dreptul de promovare al unor echipe, printre care şi FC Timişoara. Cel mai probabil, Comisia Juridică îşi va spune punctul de vedere şi Comisia de Disciplină va decide care sunt echipele care nu pot promova. Iată componenţa seriilor ligii secundă, aprobată în şedinţa de ieri: *Seria I: Victoria Brăneşti, Săgeata Năvodari, Delta Tulcea, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, FC Botoşani, Viitorul Constanţa, Astra II Giurgiu, FC Snagov, Dinamo II Bucureşti, CF Brăila, Gloria Buzău, FC Farul Constanţa, ACSMU Politehnica Iaşi, FCM Bacău, Callatis Mangalia; *Seria a II-a: FC Timişoara, Gloria Bistriţa, FC Bihor Oradea, ALRO Slatina, CSM Râmnicu Vâlcea, FC UTA Arad, Arieşul Turda, Gaz Metan CFR Craiova, FC Unirea Alba Iulia, FC Argeş Piteşti, Mureşul Deva, Juventus Bucureşti, Chindia Târgovişte, CSM Slatina, Luceafărul Oradea, FC Maramureş Universitar Baia Mare. Programul meciurilor din sezonul viitor va fi stabilit în data de joi, 4 august la Casa Fotbalului, din fiecare serie a Ligii secunde urmând să retrogradeze câte 5 echipe! (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea