Rămâi conectat

Sport

FRB a anunţat oficial: Miroslav Popov este noul antrenor al naţionalei feminine de baschet a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet, Biroul Federal al FRB a validat numirea tehnicianului sarb Miroslav Popov (58 ani) la cârma naţionalei de senioare a României, decizia fiind anunţată ieri de ziarul Unirea în exclusivitate.CSU Alba Iulia - CSBT Alexandria cupa 29

Antrenorul echipei CSU Alba Iulia are un CV impresionant, de numele lui legandu-se formarea echipei de succes Hemofarm Vrsac, care a dominat ani buni baschetul feminin din Serbia.

Citeşte şi: Mutarea anului: Miroslav Popov și George Lăncrănjan (CSU Alba Iulia) vor antrena echipa României de baschet feminin!
De asemenea, Miroslav Popov a fost, intre 1999 si 2005, antrenorul principal al nationalei feminine a Serbiei (indiferent de numele sub care reprezentativa a participat in acei ani in competitiile FIBA – Iugoslavia sau Serbia-Muntenegru), cu care a reusit o clasare pe locul 5 la Eurobasket Women 2001, un loc 8 la Eurobasket Women 2003, dar si o clasare pe locul 10 la Campionatul Mondial de baschet feminin din 2002.In zilele imediat urmatoare, Miroslav Popov urmeaza sa-si definitiveze staff-ul, dar si lotul de jucatoare cu care va „ataca” primele meciuri din campania de calificare a tricolorelor la Eurobasket Women 2017, cu Bosnia-Hertegovina si Israel, programate luna viitoare.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Optimum Alba Iulia și GT Sport, două cluburi de mare tradiție în fotbalul juvenil, s-au unit!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Optimum Alba Iulia și GT Sport Alba Iulia, două cluburi de mare tradiție în fotbalul juvenil și-au strâns mâna pentru Alba Iulia. Din 8 iulie 2024 se pregătește Un cadru OPTIM pentru performanță! Optimum Alba Iulia si GT Sport, două dintre cluburile cu cea mai mare rezonanță din fotbalul albaiulian au hotărât să-și unească destinele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea