Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Fraudă la BACALAUREAT 2014: Primul elev eliminat din examen în județul Alba este din Abrud

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul elev eliminat din cadrul examenului de BACALAUREAT 2014 din județul Alba este din Abrud, iar incidentul s-a produs în cursul zilei de ieri, 24 iunie, la proba C, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Absolventul clasei a XII-a a susținut examenul la limba engleză și nu doar că avea telefonul pornit, ci a fost prins când ”butona” la el. Profesorii supraveghetori au considerat că este o fraudă, i-au întocmit proces verbal, care a fost semnat de elev, iar conform metodologiei acesta nu poate susține examenul în următoarele două sesiuni.

Incidentul este unul regretabil deoarece absolvenții oricum erau admiși la această probă, prin simpla lor prezență, iar cunoștințele sunt evaluate prin calificative. În județul Alba aproximativ 2.400 de absolvenți susțin zilele aceastea, ultima probă orală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea