Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Fraţii „Brusli” din Cugir produc dezordine, fură şi deranjează bolnavii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Echipaje ale Poliţiei Locale Cugir au căutat încă de la sfârşitul lunii ianuarie în zonele unde se ştia că sunt frecventate de câteva persoane fără adăpost, indentificând cu această ocazie trei „pacienţi” care au fost aduşi spre îngrijire la Spitalul orăşenesc din localitate. Printre cei trei ridicaţi de prin cotloanele aflate în apropierea ghenelor de gunoi s-au aflat „celebrii fraţi Brusli” personaje în permanenţă sub efectele bahice urmare a consumului aproape permanent de alcool sanitar. Cei trei se află de aproape o lună de zile într-o cameră de la parterul spitalului unde vin de se hrănesc cu mâncarea asigurată de primărie şi unde beneficiază de cazare şi condiţiile de igienă puse la dispoziţie de spital. Din păcate vizitele lor se rezumă doar la perioada de noapte unde vin să doarmă şi să mănânce ceva sau să mai sustragă din spirtul medicinal aflat în unele cabinete medicale ale spitalului, după care îşi fac necesităţile pe unde apucă deranjând, aşa cum susţine personalul instituţiei, pe bolnavii internaţi în spital. Despre baie nici vorbă să o folosească, aceasta reprezentând pentru ei un lux cu care nu sunt obişnuiţi. Am aflat că s-au dedat la furat lenjerie de pat şi veselă şi chiar obiecte personale aparţinând unor persoane internate.
Reprezentanţii unităţii de sănătate se întreabă acum dacă nu era bine să fie găsită o locaţie specială pentru asemenea situaţii, ţinând seama de comportamentul unor astfel de persoane obişnuite cu viaţa permanentă de stradă. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea