Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Ziua Poliției sărbătorită de IPJ Alba prin competiții sportive

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, zilele de 21 şi 22 martie au fost rezervate sportului rege.

În 21 martie, la o bază sportivă din municipiul Sebeş, 16 echipe alcătuite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a întrecut pentru un loc pe podium. Câştigătoare a fost echipa poliţiei Oraşului Cîmpeni, pe locul II clasându-se echipa Poliţiei Municipiului Aiud iar pe locul III echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Vineri, 22 martie, 16 echipe din cadrul structurilor MAI din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare,  Penitenciarul Aiud şi Școala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca au jucat în două săli de sport din Sebeş pentru trofeul Cupa Poliţiei 2013.

Câştigătoare a fost echipa Primăriei Municipiului Sebeş, pe locul II s-a clasat echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca iar pe locul III  echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 Şi ziua de azi, 23 martie a fost dedicată competiţiilor sportive. Începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia, cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay, a avut loc concursul de îndemânare în conducere, „Cupa siguranţei rutiere”, la startul căruia s-au aliniat 14 concurenţi care s-au întrecut în 3 secţiuni.

Au urcat pe podium:

*La clasa I: Locul I – Geogean Sebestian; Locul II – Morariu Adrian; Locul III – Tomşa Adrian.

*La clasa II: Locul I – Suciu Gabriel; Locul II – Goţia Petru; Locul III – Hîrlea Daniel.

La clasa open: Locul I – Suciu Gabriel; Locul II – Geogean Sebestian; Locul III – Morariu Adrian.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea