Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Zilele Cetăţii Medievale s-au încheiat cu două concerte de excepţie

Alexandra Mates

Publicat

în

Zilele Cetăţii Medievale din Alba Iulia s-au încheiat cu două concerte susţinute de formaţiile Bordo Sarkany, din Ungaria, şi Blackbeers. Totul a culminat cu un moment de animaţie cu foc, susţinut de trupa Sirius.

Mii de oameni au fost prezenţi în Piaţa Toboşarului din Şanţurile Cetăţii în această seară şi au asistat la finalul ediţiei din acest an a Zilelor Cetăţii Medievale. Concertul celor de la Bordo Sarkany a deschis apetitul pentru muzică bună.

YouTube video

Ritmurile specific irlandeze au fost pe placul celor prezenţi. Energia trupei Balckbeers s-a trensmis publicului care au dansat şi i-au aplaudat pe cei şase membri ai formaţiei.

YouTube video

Întregul spectacol s-a încheiat cu un moment de animaţie cu foc. Frumoasele membre ale trupei Sirius, din cadrul Asociaţiei culturale Bistriţa Medievală, au dansat şi s-au jucat cu flăcările spre delectarea spectatorilor srânşi în număr mare în Piaţa Toboşarului.

YouTube video

_


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea