Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: “Tineri Fotografi Bălgrădeni“ – un proiect lăudat de toți elevii implicați

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Echipa”Adolescentii creativi” din cadrul Asociației Pro Tinerețe Alba Iulia a finalizat proiectul “Tineri Fotografi Bălgrădeni“, finanțat de Fundația Comunitară Alba prin Programul YouthBank, având ca parteneri locali Centrul Județean de Voluntariat Alba și Centrul Comercial Alba Mall.

Este vorba despre un work-shop de artă fotografică, desfășurat în perioada 9 – 13 aprilie a.c., încheiat cu o expoziție cu vânzare la Alba Mall în pavilionul Central, unde cei pasionați de arta fotografică au putut cumpăra fotografiile făcute de tinerii implicați în proiect.

Potrivit organizatorilor proiectul a luat naștere pentru că tinerii voluntari au identificat o lipsă substanțială a informarii comunității privind domeniul artelor, a fotografiei și a beneficiilor pe care aceasta le poate oferi. Sub îndrumarea Mihaelei Bucătaru din Târgu Mureș, tinerii s-au familiarizat cu unele detalii care fac diferența între fotograful amator și cel profesionist.

O parte dintre participanții la proiect au vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre rezultatele obținute la finalizarea proiectului, declarându-se, în unanimitate, deosebit de încântați de activitățile desfășurate:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea