Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO|VIDEO ȘTIREA TA: Lucrări de mântuială: Scări de unică folosință, la pasajul din Parcul Unirii din Alba Iulia, abia inaugurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pasajul de piatră s-a dărâmat, a venit lumea la Alba Iulia și deja s-a stricat. Astfel, se repetă povestea de anul trecut cu parcul Unirii, care a fost inaugurat în grabă, iar lucrările au lăsat de dorit. 

La doar o zi de la inaugurarea oficială a mult așteptatului pasaj din Alba Iulia, acesta a început deja să se degradeze. Lucrările făcute în grabă se pare că nu au rezistat testului mulțimii care a petrecut Ziua Națională în Alba Iulia, iar după cum putem vedea în pozele trimise pe adresa redacției Ziarului Unirea de către un cititor, scările s-au desprins, dând senzația unor scări de unică folosință.

Pasajul face parte din Ansamblul Unirii, fiind promis albaiulienilor încă de anul trecut, dar pe parcursul anului 2019 lucrările au fost tărăgănate, în stil românesc, astfel că s-a ajuns ca muncitorii să fie mobilizați pe șantier abia în ultima săptămână din noiembrie, fiind presați, astfel, de timp, pentru că termenul finalizării acestuia era până de 1 decembrie.

Istoria se repetă mereu în România lucrului bine făcut.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea