FOTO|VIDEO ȘTIREA TA: Lucrări de mântuială: Scări de unică folosință, la pasajul din Parcul Unirii din Alba Iulia, abia inaugurat

Pasajul de piatră s-a dărâmat, a venit lumea la Alba Iulia și deja s-a stricat. Astfel, se repetă povestea de anul trecut cu parcul Unirii, care a fost inaugurat în grabă, iar lucrările au lăsat de dorit. 

La doar o zi de la inaugurarea oficială a mult așteptatului pasaj din Alba Iulia, acesta a început deja să se degradeze. Lucrările făcute în grabă se pare că nu au rezistat testului mulțimii care a petrecut Ziua Națională în Alba Iulia, iar după cum putem vedea în pozele trimise pe adresa redacției Ziarului Unirea de către un cititor, scările s-au desprins, dând senzația unor scări de unică folosință.

ELIT

Pasajul face parte din Ansamblul Unirii, fiind promis albaiulienilor încă de anul trecut, dar pe parcursul anului 2019 lucrările au fost tărăgănate, în stil românesc, astfel că s-a ajuns ca muncitorii să fie mobilizați pe șantier abia în ultima săptămână din noiembrie, fiind presați, astfel, de timp, pentru că termenul finalizării acestuia era până de 1 decembrie.

Istoria se repetă mereu în România lucrului bine făcut.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...