Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Spectacol cu focuri de armă și mascați, în fața sediului IPJ Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a organizat miercuri, 20 martie, ”Ziua Porților Deschise”, o acțiune ce face parte din evenimentele programate în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române.

Polițiștii au fost asaltați de zeci de copii, elevi ai școlilor din municipiul Alba Iulia, care au avut posibilitatea să asiste la o ”lecție deschisă” despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi despre aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte.

Oamenii legii i-au așteptat pe micuți cu dulciuri și le-au pregătit o mare surpriză: o reprezentație ”pe viu” a luptei dintre bine și rău, respectiv o simulare a intervenției de urgență pentru blocarea în trafic și arestarea a doi ”infractori”, moment deosebit de apreciat și de aplaudat de publicul prezent.

Manifestările organizate de IPJ Alba cu sprijinul Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba continuă cu un concurs de tir între poliţiştii din structurile inspectoratului şi Cupa presei la tir, ce vor avea loc tot astăzi, în Poligonul din Micești.

Ziua de 22 martie va fi dedicată competiţiei fotbalistice organizată la Sebeş (cu participarea unor echipe din cadrul IPJ Alba şi din alte 15 instituţii de colaborare); sâmbătă, 23 martie este planificat Concursul de Îndemânare în Conducere, organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay şi care se va desfăşura, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia iar luni, 25 martie, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea