Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Prezentări de modă spectaculare în Cetatea Alba Iulia. Mari designeri români la Feeric Fashion Days

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Creații vestimentare de top, senzualiatea feminină și decorul minunatei Cetați Alba Carolina de secol XVII au fost ingredientele magice ale unui spectacol de modă, marca Feeric Fashion Days, sâmbătă seară la Alba Iulia.

Gala Feeric Fashion Days Alba Iulia (607)

Începând cu ora 22.00, prima Gală Feeric  s-a desfășurat în fața la  Poarta a III-a a Cetăţii Alba Carolina cu prezentările de colecții ale designerilor Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Barar, Alina Mărgulescu. Showul a fost prezentat de vedeta Dana Săvuică, care a fost foarte generoasă cu mulțumirile la adresa primarului Mircea Hava și a celorlalți susținători ai evenimentului.

Spre deosebire de prezentările obișnuite, exclusiviste, la spectacolul de modă din Alba Iulia au fost prezente circa 1000 de persoane, care, în funcție de gusturi, au fost atrase de creațiile vestimentare și de frumusețea manechinelor, nu neapărat în această ordine.

Pentru organizarea evenimentului Primăria Alba Iulia a alocat suma de 64.000 de lei din bugetul local. Consiliul Județean Alba este și el unul dintre susținătorii festivalului, însă nu avem informații despre suma alocată.

Producătorul festivalului, Mitichi, spune că a ales Alba Iulia pentru locaţia ofertantă. „Ca locuri, Cetatea e inepuizabilă. Se pot face show-uri ani la rând şi total diferite”, a spus acesta.

Feeric Fashion Days contunuă duminică la Alba Iulia!

La ora 12.00, după ceremonialul schimbului de gardă, Quantuum România va susține un workshop de modă cu toți fotografii interesați de tainele fotografiei de gen. Se vor realiza pictoriale în toate colțurile cetății, folosind modele și colecții prezentate în Gala Feeric. Bloggerii de modă așteaptă apoi albaiulienii la o întâlnire relaxată la cafeneaua Gavroche, de la ora 15.00.

La ora 19.00, pe podul de lemn al porții a IV-a a cetății, Iulia Manciulea Tileagă va prezenta cea mai recentă colecție a sa, după care Adina Buzatu, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă și brandul Lany`s vor prezenta noi colecții pe pasarela Galei Feeric. În cea de-a doua seară de gală, pe scena de la Obelisc vor concerta Marius Mihalache și Crina Matei. Ambele seri de gală vor fi prezentate de vedeta Dana Săvuică.

FOTO: Alexandra Mateș & Bogdan Presecan

 [nggallery id=2046]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea