FOTO/VIDEO: „Oameni talentați ai comunității”, sărbătoriți la Academia Doamnelor din Alba Iulia. Momente artistice, expoziție de pictură și licitație de obiecte decorative

Paul Voicu - Primar 2020

academia-doamnelor39Miercuri, 14 decembrie, la Centrul de Resurse – Academia Doamnelor din Alba Iulia s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului „Oameni talentați ai comunității”.

Cu această ocazie a fost vernisată expoziția personală de pictură ”Culori din suflet” a uneia dintre cele mai promițătoare pictorițe din Alba Iulia, Ela Rusu, dar și o expoziție cu obiecte decorative și de artă realizate de beneficiarii și voluntarii Centrului de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia.

ELIT

Momentele artistice au fost susținute de: Corina Ofelia Corpodean, Grupul Skepsis, Corul de copii ”Flori de mai” al Liceului de Arte Regina Maria Alba Iulia, dirijat de prof. Cristina Florea și acompaniat la pian de prof. Elena Beșliu și trupa ”Mini Spirit Liber” din cadrul Școlii de Dans Chirilă Alba Iulia.academia-doamnelor17

În cadrul evenimentului, prin campania ”Produs din suflet pentru comunitate”, a fost organizată și o mică licitație cu obiecte decorative și de artă, pentru realizarea de noi costume de scenă pentru reprezentațiile viitoare ale Grupului Skepsis.

Mihail David - 2020

Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

3 Comentarii

vox 15 decembrie 2016 at 7:43

Extraordinar!!!!,lipseste madam Ciolos???,urat din partea ei….De castiga”dreapta”,sigur era prezenta.Sigur si canta ceva.

INTREBARE 15 decembrie 2016 at 21:00

Madam Ciolos (Csalos Julien) este salariata AFRODA pentru 283 lei pe luna. Intrebare: cat de ahtiata dupa bani poate fi madam Valerie (in declaratia de avere este singurul sau venit) sau cat de slugarnici pot fi hava si dumitrel care i-au oferit aceasta sinecura SAU amandoua din aceste variante?

SPP-istul 15 decembrie 2016 at 17:07

Felicitari doamna Ela Rusu ! Aveti niste lucrari minunate !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...