FOTO/VIDEO: Marșul Poștașilor din Alba, în Cetatea Alba Carolina, a 39-a ediţie. Premii pentru câştigători dar şi pentru cel mai vârstnic şi cel mai tehnic poştaş

Aproximativ 40 de poştaşi din județul Alba au participat sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina, la competiţia Marşul Poştaşilor, întrecere de tradiţie care a ajuns în acest an la cea de-a 39-a ediţie. Competiţia este una benefică, îmbinând sportul cu socializarea, oferindu-le în acelaşi timp poştaşilor, ocazia de a se reuni într-un cadrul plăcut.

ELIT

Marşul este o întrecere cu tradiţie, la care tineri sau trecuți de vârsta a doua, atât bărbați cât și femei, au mărșăluit pentru a-și demonstra pregătirea fizică dobândită în teren zi de zi. Poştaşii au avut de parcurs o distanţă de 5 km  bărbaţii şi 3 km, femeile. Au fost oferite și premii în bani şi obiecte pentru locurile 1, 2 şi 3, iar Ziarul Unirea a oferit două premii în bani.

Au fost de asemenea acordate premii pentru cel mai vârstnic şi cel mai tehnic poştaş – femei şi bărbaţi.

Mihail David - 2020

Dacă în activitatea lor parcurg zilnic kilometri întregi, cu geanta plină de corespondență, la Marșul Poștașilor nu s-au luptat cu greutățile de pe umeri, ci cu căldura de afară. Cu toate acestea, poștașii nu s-au lăsat și au dat tot până la ultimul act de corespondență – ultima picătură de energie pentru a călca linia de sosire.

Marșul poștașilor se organizează în fiecare an și are trei faze: județeană, națională și balcanică.

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...