FOTO/VIDEO: Magia Crăciunului a cuprins Piața Cetății din Alba Iulia


Casa lui Moș Crăciun și-a deschis în această seară porțile în Piața Cetății din Alba Iulia. Evenimentul organizat de Primăria municipiului și de Consiliul Județean s-a desfășurat în prezența a zeci de copii veniți împreună cu părinții să-i trimită o scrisoare Moșului, prin care să-l anunțe că au fost cuminți peste an și că îl așteaptă cu daruri multe.

”Poșta lui Moș Crăciun” va fi deschisă până în 23 decembrie, perioadă în care, atât pe prichindei dar și pe cei mari îi așteaptă o mulțime de surprize. Cei mici vor avea la dispoziție trenulețul electric, vor putea participa la atelierele de fabricat turtă dulce sau decoraţiuni de Crăciun în Sala Unirii și la întâlnirea cu fanfara lui Moş Crăciun și, împreună cu cei mari, vor putea să asiste la concertele – eveniment sau să să se bucure de patinoarul ce va fi deschis începând cu data de 14 decembrie și până în apropierea datei de 15 februarie.

În spațiul amenajat special pentru marea sărbătoare se va desfășura un târg cu podoabe decorative specifice, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce) și băuturi iar grupurile de colindători, spiridușii lui Moș Crăciun și alte personaje de poveste vor împânzi Piața Cetății pe parcursul Festivalului Iernii – „Alba în Magia Crăciunului”.

Evenimentul de astăzi a fost deschis de primarul municipiului, Mircea Hava, care le-a urat tuturor distracție plăcută. Organizatorii au pregătit, spre bucuria celor prezenți, un spectacol de lasere și un recital susținut Antynia.


Un răspuns la “FOTO/VIDEO: Magia Crăciunului a cuprins Piața Cetății din Alba Iulia”

  1. Parcul Custozza nu se poate numi in paralel „piata Cetatii”,chiar daca asa ar vrea niste minti bolnave. Caci sunt bolnavi cu capul cei ce au decis defrisarea arborilor seculari din Parcul Custozza, au devastat situl arheologic roman cu buldozerul si au ingropat 2000 de ani de istorie scotandu-ne ochii cu „havele” de care n-avea nimeni nevoie. Cum sa schimbi denumirea Parcului Custozza, veche de 200 de ani, numai fiindca asa vrea un nene cu buletin de Cluj care a „prins” lucrari prin cetatea Albei cu concursul edililor locali? Nu ca edilii aia ar fi la origine albaiulieni… Deci, lasati-o moarta cu „piata Cetatii”. Noi avem Parcul Custozza.