Rămâi conectat

Societate

FOTO/VIDEO: Magia Crăciunului a cuprins Piața Cetății din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa lui Moș Crăciun și-a deschis în această seară porțile în Piața Cetății din Alba Iulia. Evenimentul organizat de Primăria municipiului și de Consiliul Județean s-a desfășurat în prezența a zeci de copii veniți împreună cu părinții să-i trimită o scrisoare Moșului, prin care să-l anunțe că au fost cuminți peste an și că îl așteaptă cu daruri multe.

”Poșta lui Moș Crăciun” va fi deschisă până în 23 decembrie, perioadă în care, atât pe prichindei dar și pe cei mari îi așteaptă o mulțime de surprize. Cei mici vor avea la dispoziție trenulețul electric, vor putea participa la atelierele de fabricat turtă dulce sau decoraţiuni de Crăciun în Sala Unirii și la întâlnirea cu fanfara lui Moş Crăciun și, împreună cu cei mari, vor putea să asiste la concertele – eveniment sau să să se bucure de patinoarul ce va fi deschis începând cu data de 14 decembrie și până în apropierea datei de 15 februarie.

În spațiul amenajat special pentru marea sărbătoare se va desfășura un târg cu podoabe decorative specifice, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce) și băuturi iar grupurile de colindători, spiridușii lui Moș Crăciun și alte personaje de poveste vor împânzi Piața Cetății pe parcursul Festivalului Iernii – „Alba în Magia Crăciunului”.

Evenimentul de astăzi a fost deschis de primarul municipiului, Mircea Hava, care le-a urat tuturor distracție plăcută. Organizatorii au pregătit, spre bucuria celor prezenți, un spectacol de lasere și un recital susținut Antynia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea