Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/VIDEO: La început de an școlar, un pensionar din Alba Iulia a împărțit copiilor defavorizați haine și rechizite

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu este un om bogat și este atât de modest încât ne-a atras atenția că nu dorește să-i consemnăm numele.

Domnul din imaginea alăturată este un pensionar din Alba Iulia, în vârstă de 88 de ani, care a hotărât să le facă o bucurie copiilor defavorizați din municipiu donând suma de 3.000 de lei din care Serviciul de Asistență Socială din subordinea primăriei a cumpărat îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite pentru 30 de micuți care vor păși pentru prima dată peste pragul școlii.

Nu este primul gest de bunătate și mărinimie făcut de venerabilul albaiulian. Acesta a mai donat alți 2.000 de lei în preajma Sărbătorilor de Paște, bani care s-au transformat tot în cadouri pentru copii.

Aflat la sediul primăriei pentru a asista la bucuria celor mici în momentul în care și-au primit darurile, donatorul le-a urat să crească mari, i-a sfătuit să fie cuminți și să învețe bine pentru a avea un viitor mai bun decât părinții lor.

[nggallery id=235]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea