Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Distracţie de vacanţă pe pârtia de la Vârtop, Arieşeni. Sute de oameni au profitat de zăpadă și vremea bună

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vartop-arieseni015După ce a nins ca în poveşti  la munte,  amatorii sporturilor de iarnă au putut să se bucure de zăpada proaspăt aşternută în mini-vacanţa de Anul Nou pe pârtia de la Vârtop, Arieşeni.

Vremea bună şi zăpada proaspătă au adunat în staţiunea din judeţul Alba sute de oameni, în special familii, care au profitat de vacanţa copiilor  şi au petrecut câteva zile pe pârtie.

Cei mai fericiţi au fost copii care odată ajunşi la zăpadă, de când se lumina şi până la lăsarea serii nu îi mai vedeai băgaţi în casă. Cu mic cu mare s-au distrat de minune si au profitat din plin de zăpadă. Pensiunile şi parcările din zona pârtiilor au fost arhipline.

Comercianţii şi administratorii  pensiunilor şi-au încălzit turiştii cu un vin fiert, frigărui, hamburgeri sau porumb fiert, astfel încât amatorii sporturilor de iarnă să se poată bucura din plin de zăpadă.

Cei care au ales să îşi petreacă aici zilele libere au avut parte de distracţie, multă zăpadă bună, pârtii lungi şi temperaturi plăcute.

[nggallery id=3228]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea