Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/VIDEO: Cadouri pentru 1.000 de copii din familii nevoiaşe şi concert extraordinar de colinde, la Alba Mall

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la Alba Mall, a avut loc evenimentul „Din dragoste pentru toţi copiii”, dedicat elevilor din clasele I-VIII. Gheorghe Feneşer, prefectul judeţului Alba a vrut să fie sigur că Moş Crăciun va veni la toţi copiii şi a pregătit o seară specială, în care 1000 de copii au primit cadouri şi au ascultat un concert de colinde susţinut de ansamblurile folclorice de la Jidvei şi Săsciori.  

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul sponsorilor SC Elit SRL, SC Jidvei SRL, Primăria Săsciori şi Asociaţia Pakiv România. De precizat este faptul că, prin grija Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, copiii care nu domiciliază în Alba Iulia vor primi pachetele la ei acasă.

„Ideea unui eveniment, organizat pentru copiii la care Moş Crăciun nu prea are cum să ajungă, din cauza faptului că familiile din care fac parte au venituri mici, mi-a venit în această toamnă, când am avut o întâlnire cu reprezentanţii IŞJ Alba. Am aflat atunci că, în judeţul Alba, sunt sute de elevi care provin din familii cu venituri de până la 80 lei/lună şi am decis că trebuie să fac ceva pentru ei. Ceea ce pregătim noi pentru sâmbătă, la Alba Mall, este un gest făcut din inimă prin care încercăm să le arătăm acestor copilaşi că ne gândim la ei. Evenimentul nostru nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor cărora le mulţumesc pe această cale, iar în organizarea lui am pus suflet, grijă şi atenţie, pentru că ce cărora li se adresează le merită cu prisosinţă”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

[nggallery id=940]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea