Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4: Directorul General Porr – „La sfârșitul lui octombrie, mijloc de noiembrie, finalizăm lucrările la autostradă „

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acum câteva zile Asociația Pro Infrastructura anunța că pe lotul 4 din Autostrada A10 Sebeș-Turda, construit de Porr, a apărut o alunecare urâtă care a angrenat nu doar taluzul unui debleu, ci și aliniamentul autostrăzii.

S-a realizat o filmare aeriană din acest punct. În ciuda acestei probleme serioase și a volumului mare de muncă rămas de executat în zona Lacului Stejeriș, constructorul își asumă în continuare, la nivel oficial, finalizarea lucrărilor în acest an cel puțin la un nivel care să permită deschiderea traficului fără restricții, în deplină siguranță.

Klaus Bleckenwegner, Directorul General al Porr a avut o declarație chiar ieri, cu ocazia semnării contractului pentru reabilitarea pistei Aeroportului Târgu Mureș: „La sfârșitul lui octombrie, mijloc de noiembrie, finalizăm lucrările la autostradă. Acolo avem aproximativ 400 de muncitori și 150 de echipamente, jumătate din compania noastră. O parte mare din echipa de la autostradă se va muta direct aici”, a explicat Bleckenwegner.

“Ne bucurăm să vedem asumarea oficială a acestui termen de către constructor. Noi rămânem optimiști, dar rezervați, știind că nu depinde doar de constructor. Nu ne este foarte clar cum vor rezolva problemele birocratice create de această alunecare și nu știm acum dacă și autoritățile vor fi motivate și vor putea să se mobilizeze. În plus, și vremea va fi un factor.

Una peste alta, în acest moment nu ne rămâne decât să sperăm că lucrurile se vor rezolva astfel încât în decembrie să putem circula pe acest lot”, precizează reprezentanții asociației.

Sursa: facebook Asociația Pro Infrastructura


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea