Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/Alba Fest 2017: PICIORoange SHOW – Apariţii la înălţime în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de duminică, a treia a festivalului AlbaFest 2017, a adus la Alba Iulia un alt eveniment inedit. Albaiulienii și turiștii prezenți în Piața Cetății s-au putut bucura de întâlnirea cu personajele pe picioroange aduse în oraşul nostru de Compania de Teatru BECOME din Sibiu.

De la cel mai mic până la cel mai mare, trecătorii au fost fascinaţi de prezenţa actorilor pe picioroange. Oamenii s-au adunat să vadă ineditele apariţii şi să se fotografieze cu ele.

Copilaşii care s-au întâlnit cu personajele le-au recitat poezii şi în schimb au primit de la aceştia baloane colorate în formă de căţeluş şi alte figurine haioase.

Spectacolul actorilor Companiei de Teatru BECOME  “PICIORoange SHOW”  a bucurat vizitatorii care s-au declarat încântați de spectacolul oferit.

[nggallery id=4104]

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali” În data de 25 aprilie, rectorul Universității „1 decembrie” din Alba Iulia, a vorbit live la radiounirea.fm despre proiectele implementate în mandatele anterioare, dar și cât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea