Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Zonă de agrement pe malul râului Mureș, în cartierul Partoș din Alba Iulia. Când vor începe lucrările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe un site de socializare din mediul online, că lucrările la zona de agrement de pe malul râului Mureș, în cartierul Partoș din Alba Iulia, vor începe săptămâna viitoare.

„În vremurile tumultuoase în care trăim, când stresul și nesiguranța cotidiană sunt parcă mai pregnante decât oricând, simțim nevoia de a ne petrece cât mai plăcut timpul liber. De aceea, albaiulienii se vor bucura de un nou spațiu de relaxare, pe malul râului Mureș.

Vecinătatea cursurilor de apă trebuie să fie considerată o binecuvântare pentru noi, cei care locuim în Alba Iulia. Astăzi, într-o vizită de lucru, am verificat amplasamentul unde, săptămâna viitoare, vor începe lucrările la Zona de Agrement din Partoș.

Aici se va amenaja cu mobilier urban un spațiu de relaxare de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Totodată, căutăm alternative pentru realizarea unei zone de picnic, cu locuri pentru grătar și de servit masa. Având acces din strada Regimentul V Vânători de Munte, terenul va fi nivelat, pietruit, vor fi amplasate mai multe pavilioane și bănci rezistente la intemperii și corpuri de iluminat.

De asemenea, vor fi amenajate un debarcader și un ponton, care vor putea fi folosite pentru lansarea la apă a bărcilor ușoare și a canoelor.

Cu această ocazie începem și demersurile pentru înființarea, în cadrul Clubului Sportiv Municipal, a unei secții de caiac-canoe, deoarece vom dispune de toate condițiile necesare pentru practicarea acestui sport. Sper ca, pe lângă celelalte zone de relaxare din municipiu, și aceasta să fie utilizată, apreciată și îngrijită de albaiulieni”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea