Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Zona de agrement a comunei Ciugud: Stadiu avansat al lucrărilor la pontonul pentru ambarcațiuni ușoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Zona de agrement a comunei Ciugud: Stadiu avansat al lucrărilor la pontonul pentru ambarcațiuni ușoare

Lucrările pentru zona de agrement a comunei Ciugud continuă, cu scopul de valorificare a potențialului turistic al bazinului râului Mureș. Progresul tehnic al lucrărilor este unul avansat, la momentul actual se lucrează la pontonul pentru ambarcațiunile ușoare.

„Încheiem săptămâna cu imaginile lucrărilor din viitoarea zonă de agrement a Comunei Ciugud.

Lucrăm cu spor la pontonul pentru ambarcațiuni ușoare, o investiție realizată cu fonduri europene. Urmează parcul pentru rulote, tot un proiect cu finanțare europeană, și alte investiții, care sperăm să transforme Mureșul într-o atracție turistică.

Scopul final este să valorificăm potențialul turistic al bazinului Râului Mureș și să educăm, totodată, cetățenii zonei să trăiască protejând apele și natura.

Vă dorim un weekend minunat și vă recomandăm o plimbare în natură!”, au transmis reprezentanții Primăriei comunei Ciugud, prin intermediul paginii de socializare.

[nggallery id=8148]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea