FOTO: “Ziua Recoltei” 2017, la Aiud. Legume, fructe și produse tradiționale, expuse spre vânzare de producătorii agricoli în Piața ”Dr. Costantin Hagea”

Sâmbătă dimineața, în Piața ”Dr. Constantin Hagea” din municipiul Aiud a debutat tradiționalul târg ”Ziua Recoltei” 2017. Astfel, aiudenii și toți cei care trec prin municipiu își pot procura și aproviziona cămările cu produse proaspete de toamnă, direct de la gospodinele și gospodarii veniți să-și prezinte hărnicia și priceperea în bucătărie și la lucrul câmpului. 

”În ciuda ploii mărunte, zeci de aiudeni, și nu numai, au ajuns de la primele ore ale dimineții în Piața Dr. Constantin Hagea pentru a achiziționa diverse produse pregătite de comercianți. „Ziua Recoltei” continuă până la ora 13:00”, au transmis reprezentanții primăriei.

INFORMARE COVID-19

Potrivit acetora, eforturile depuse de-a lungul anului de producătorii agricoli din municipiu și din localitățile învecinate vor fi răsplătite în această zi de sărbătoare a roadelor pământului.

Printre cei care s-au bucurat de acest festival al toamnei și au vizitat standurile expoziționale amenajate de producătorii agricoli s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorul Alexandru Pereș și deputatul Sorin Bumb.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

contribuabil aiudean 24 septembrie 2017 at 12:39

Stimata administratie aiudeana !
Nu in acest fel veti reusi sa impaminteniti aceasta ZI A RECOLTEI ,anul trecut a-ti organizat-o prea tarziu , anul acesta , cei drept nu v-a ajutat nici vremea , dar a-ti organizat-o in aceasi data cu Expo-agraria , de la Alba Iulia si multi participanti producatori aiudeni au fost acolo. Poate ma insel eu , dar mi se pare ca ati fost superficiali cu acest eveniment. Cetatenii ar fi participat , dar sa aiba la ce … un gulas , un vin bun , o clatita buna , o placinta buna , etc …
Oare superficialitatea josaniana … a pus deja stapanire si pe noua administratie ? (noua … , ce vorbesc , are deja 15 luni ? ca nu se vede … nu de altceva …)
In rest… fiti sanatosi …

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...